top of page
Ontwerp zonder titel-4_edited.png

Kom te weten wat nu echt werkt voor jouw huid door middel van de huidscan

IMG_2931_edited.png

Beauty Award 2020/2021 Top 3 beste schoonheidsspecialistes midden-oost Nederland

Monumentaal pand met gratis parkeergelegenheid

image-2.png
DE SCHOONHEID VAN ZELFLIEFDE

Wil jij een stralende, egale huid?

Besteed jij meer dan 4 uur achter een beeldscherm? In de vorm van je laptop/computer, telefoon, televisie? Ga je de fijne lijntjes in je gezicht steeds meer zien? Een druk werkleven kan van grote invloed zijn op je huid..

 

Je huid verliest veel vocht, kan trekkerig gaan aanvoelen. Je bent er vermoeid uit gaan zien, je huid wordt al wat doffer en wellicht is je huidstructuur grof en zijn poriën meer zichtbaar. Ga je de fijne lijntjes in je gezicht al steeds meer zien? En wil je graag een egale en zachte huid hebben (en houden)? 

Met de huidscan weet je precies wat het beste bij jouw huid past

en veranderen we met de unieke gezichtsbehandelingen jouw huid in een frisse, stralende huid.

01 /
Huidscan

unnamed.png

02 /
Huidverzorging

03 /
Huidrituelen

De wellness bank zal worden ingesteld naar hoe jij het fijnste ligt zodat je optimaal kunt ontspannen van jouw huidritueel in de salon. Je geniet van ontspannende, maar ook effectieve gezichtsmassages om huidveroudering te vertragen en je huid te ontdoen van de nodige stress.

HTB19FXgkr1YBuNjSszeq6yblFXaQ_edited.png
smart-multi-use-oil_edited.png

Wanneer je heerlijk hebt plaatsgenomen op de extra brede wellnessbank (met stoelverwarming!) beginnen we eerst met een huidscan, om elkaar en je huid beter te leren kennen. Ook voor na de behandeling geeft dit inzicht in de behoefte van je huid waar je thuis mee verder kan!

Aan de hand van jouw wensen en de resultaten uit de huidscan worden de ingrediënten afgestemd. Zo heb je altijd een op maat gemaakte behandeling! Ben je zwanger? Ook dan passen we de ingrediënten zo aan dat de behandeling veilig blijft en je met een stralende huid de deur uit gaat.

image-3.png
image-4.png
image-5.png
bottom of page